General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


[SOGo] Error 404 before using the SOGo Web interface


Chronological Thread 
  • From: Yvan LE BOUFFANT < >
  • To:
  • Subject: [SOGo] Error 404 before using the SOGo Web interface
  • Date: Wed, 30 Mar 2011 08:39:28 +0200

Hello everyone,

First of all, I'm new using SOGo, and find that's a very good product (a bit difficult to setup, but I managed to do it), so I would like to thank you for all of that.
I had a trouble, and I didn't find any solution on the net. The problem is that I can't connect to SOGo through the SOGo Integrator since I logged once through the web interface. The requests returns are :

"REPORT /SOGo/dav/ /Contacts HTTP/1.1" 404 62/0 0.590 - - 0
"REPORT /SOGo/dav/ /Calendar HTTP/1.1" 404 62/0 0.588 - - 0

After logged in, I've got that :

"REPORT /SOGo/dav/ /Contacts/people/ HTTP/1.1" 207 127/341 2.004 - - 0
"REPORT /SOGo/dav/ /Calendar/personal/ HTTP/1.1" 207 125/245 0.044 - - 0

and between both, few lines like :


WARNING(-[NSNull(misc) count]): called NSNull -count (returns 0) !!!
"GET /SOGo/ HTTP/1.1" 200 3713/0 0.147 10215 63% 2M
SOGoRootPage successful login for user 'user' - expire = -1 grace = -1
[WARN] <0x0x84b9520[SOGoWebDAVAclManager]> entry '{DAV:}write' already exists in DAV permissions table
[WARN] <0x0x84b9520[SOGoWebDAVAclManager]> entry '{DAV:}write-properties' already exists in DAV permissions table
[WARN] <0x0x84b9520[SOGoWebDAVAclManager]> entry '{DAV:}write-content' already exists in DAV permissions table
Note: Using UTF-8 as URL encoding in NGExtensions.
"POST /SOGo/connect HTTP/1.1" 200 27/40 1.207 - - 588K
"GET /SOGo/user HTTP/1.1" 302 0/0 0.002 - - 8K
"GET /SOGo/user/view HTTP/1.1" 302 0/0 0.008 - - 4K
"GET /SOGo/so/user/Mail HTTP/1.1" 302 0/0 0.002 - - 0
Note(NGImap4Connection): using '/' as the IMAP4 folder separator.
"GET /SOGo/so/user/Mail/view HTTP/1.1" 200 8932/0 0.444 30076 70% 1M
"POST /SOGo/so/user/Calendar/alarmslist?browserTime=1301381892 HTTP/1.1" 200 2/0 0.007 - - 96K
"POST /SOGo/so/user/Mail/0/mailboxes HTTP/1.1" 200 1052/0 0.091 - - 4K
"POST /SOGo/so/user/Mail//0/folderINBOX/unseenCount HTTP/1.1" 200 13/0 0.008 - - 4K
"POST /SOGo/so/user/Mail/foldersState HTTP/1.1" 200 23/0 0.002 - - 0


The thing to know, is that I have a particular configuration, using the mail address (ie ) as login for IMAP, and id field in LDAP (ie user) to log on SOGo. To make it work with the SOGo integrator, I deleted the override of the common-dialog in the Thunderbird's plugin (to be able to enter another username than the email address).

I hope I'm clear enough, fill free to ask me more questions if needed.

Greetings

Yvan LE BOUFFANT




Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page