General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


Re: [SOGo] SOGo doesn't display email anymore


Chronological Thread 
  • From: Piet Hein < >
  • To: " " < >
  • Subject: Re: [SOGo] SOGo doesn't display email anymore
  • Date: Sun, 27 May 2012 03:34:37 -0700 (PDT)
  • Domainkey-signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws; s=s1024; d=yahoo.com; h=X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:References:Message-ID:Date:From:Reply-To:Subject:To:In-Reply-To:MIME-Version:Content-Type; b=qLoQYlKT5gqyjtoBB1lPKccNCJppypMk8609G+BFtLo+unLuvoJpL+Nvwpx0MIdcgJhqf3BN9+SKS+j9X83ZircQ/5c4qR1sv6ZCTcLY7GSVbuPGLUqqEU8yInK+VxlIPVshZ9NuONWPmcr9XhLuxvykgTO556A4xd/MP7XGy/A=;

Do you have error messages from the IMAP-daemon as well?


From: James James < >
To:
Sent: Sunday, May 27, 2012 10:36 AM
Subject: Re: [SOGo] SOGo doesn't display email anymore

After some investigations I've got this error message :

2012-05-25 20:41:35.733 sogod[5485] WARNING: IMAP4 connection pooling is disabled!
May 25 20:41:35 sogod [5485]: [ERROR] <0x0x1894488[NGImap4ConnectionManager]> IMAP4 login failed:
  host=imap.domain.com, user=user, pwd=yes
  url="imap:// /INBOX/"> /INBOX/
  = <0x0x1875f98[NGImap4Client]: login=user(pwd) socket=<NGActiveSocket[0x0x1868b38]: mode=rw address=<0x0x1886398[NGInternetSocketAddress]: host=192.168.0.245 port=40284> connectedTo=<0x0x1869f48[NGInternetSocketAddress]: host=imap.domain.com port=143>>>
2012-05-25 20:41:35.798 sogod[5485] Note(NGImap4Connection): using '/' as the IMAP4 folder separator.
May 25 20:41:35 sogod [5485]: <0x0188AEE8[SOGoMailFolder]:folderINBOX> renewing imap4 password
May 25 20:41:35 sogod [5485]: [ERROR] <0x0x1894488[NGImap4ConnectionManager]> IMAP4 login failed:
  host=imap.domain.com, user=user, pwd=yes
  url="imap:// /INBOX/"> /INBOX/
  = <0x0x1895d68[NGImap4Client]: login=user(pwd) socket=<NGActiveSocket[0x0x187fc08]: mode=rw address=<0x0x187fcf8[NGInternetSocketAddress]: host=192.168.0.245 port=40285> connectedTo=<0x0x1895f08[NGInternetSocketAddress]: host=imap.domain.com port=143>>>
May 25 20:41:35 sogod [5485]: [ERROR] <0x0188AEE8[SOGoMailFolder]:folderINBOX> Could not connect IMAP4


Can somebody help me ?


2012/5/23 James James < " target="_blank" href="mailto: "> >
Thanks for this information.

I have checked may sogo config file and everything seems to be ok.

Some strange thing : when I downgrade Sogo to version 1.3.14 my mails come back and everything works like usual.


Maybe the solution is to deal with a sogo 1.3.14 . :)

James




2012/5/23 Christian Rößner < " target="_blank" href="mailto: "> >
Hi,

> Ok. I will try that.

I had a similar problem. But not SOGo-version related. I activated the ChangePassword feature in SOGo and tested it. After this, I had the exact same situation on my machine. Calendars were still working, but mail disappeared. Checking the userPassword field in LDAP, I saw that the password was written in clear text and not SSHA. So all my mail services quit working with that password scheme. Are you using some kind of encrypted passwords and did you use the SOGo option I talked about?

-Christian Rößner

---
Roessner-Network-Solutions
Bachelor of Science Informatik
Nahrungsberg 81, 35390 Gießen
F: +49 641 5879091, M: +49 176 93118939
USt-IdNr.: DE225643613
http://www.roessner-network-solutions.com








Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page