General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


[SOGo] The server at yourhostname can't be found


Chronological Thread 
  • From: Kenny B < >
  • To: " " < >
  • Subject: [SOGo] The server at yourhostname can't be found
  • Date: Fri, 28 Dec 2012 13:17:10 -0500
  • Importance: Normal

I'm at my wits end, downloaded the ZEG appliance and loaded it in VirtualBox.
Installed the Funambol client for Blackberry, and successfully syned the
contacts, calendars and tasks one time. Went to log into the Sogo web
interface to check if they uploaded properly, and now I get the following
error.

When I try to log into the http://192.168.1.103/SOGo I get "This page cannont
be displayed" with sogo1 and password sogo in IE

In Chrome I get https://yourhostname/SOGo/so/sogo1/Mail The server at
yourhostname can't be found, because the DNS lookup failed

In hosts I have
192.168.1.103 sogo.example.com example.com www.example.com
https://sogo.example.com
127.0.0.1 localhost

all my log file shows is
Dec 28 13:03:34 sogod [4096]: [ERROR] [RM:MainUI]
-[WOResourceManager(SOGoExtensions) localeForLanguageNa med:]: name parameter
must not be nil!
Dec 28 13:03:34 sogod [4096]: SOGoRootPage successful login for user 'sogo1'
- expire = -1 grace = -1
Dec 28 13:03:34 sogod [4096]: [WARN] <0x0x1ae5470[SOGoWebDAVAclManager]>
entry '{DAV:}write' already exists in DAV permissions table
Dec 28 13:03:34 sogod [4096]: [WARN] <0x0x1ae5470[SOGoWebDAVAclManager]>
entry '{DAV:}write-properties' already exists in DAV permissions table
Dec 28 13:03:34 sogod [4096]: [WARN] <0x0x1ae5470[SOGoWebDAVAclManager]>
entry '{DAV:}write-content' already exists in DAV permissions table
2012-12-28 13:03:34.227 sogod[4096] Note: Using UTF-8 as URL encoding in
NGExtensions.
localhost - - [28/Dec/2012:13:03:34 GMT] "POST /SOGo/connect HTTP/1.1" 200
27/57 0.045 - - 864K
localhost - - [28/Dec/2012:13:03:34 GMT] "GET /SOGo/sogo1 HTTP/1.1" 302 0/0
0.002 - - 16K
localhost - - [28/Dec/2012:13:03:34 GMT] "GET /SOGo/sogo1/view HTTP/1.1" 302
0/0 0.002 - - 0
Dec 28 13:04:14 sogod [4096]: [ERROR] [RM:MainUI]
-[WOResourceManager(SOGoExtensions) localeForLanguageNamed:]: name parameter
must not be nil!
Dec 28 13:04:14 sogod [4096]: SOGoRootPage successful login for user 'sogo1'
- expire = -1 grace = -1
localhost - - [28/Dec/2012:13:04:14 GMT] "POST /SOGo/connect HTTP/1.1" 200
27/57 0.031 - - 32K
localhost - - [28/Dec/2012:13:04:14 GMT] "GET /SOGo/sogo1 HTTP/1.1" 302 0/0
0.002 - - 0
localhost - - [28/Dec/2012:13:04:14 GMT] "GET /SOGo/sogo1/view HTTP/1.1" 302
0/0 0.002 - - 0

And the parts of my SOGo.conf file that I changed from defaults

<Proxy http://127.0.0.1:20000/SOGo>
## adjust the following to your configuration
RequestHeader set "x-webobjects-server-port" "443"
RequestHeader set "x-webobjects-server-name" "sogo.example.com"
RequestHeader set "x-webobjects-server-url" "https://192.168.1.103";
## When using proxy-side autentication, you need to uncomment and
## adjust the following line:
# RequestHeader set "x-webobjects-remote-user" "%{REMOTE_USER}e"
RequestHeader set "x-webobjects-server-protocol" "HTTP/1.0"
RequestHeader set "x-webobjects-remote-host" %{REMOTE_HOST}e env=REMOTE_HOST



Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page