General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


Re: [SOGo] Address book problems


Chronological Thread 
  • From: Nicolas Fabre < >
  • To:
  • Subject: Re: [SOGo] Address book problems
  • Date: Thu, 28 Mar 2013 11:49:06 +0100

Hi all,

I do have the exact same issue with one addressbook for only one user.
After checking the mysql database, everything seems fine.
The only relevant output in the sogo.log is the 204 (no content) http code.

I have put the "MySQL4DebugEnabled" in my sogo conf, nothing relevant.

As Sven, the last time i had this problem it disappears like it comes.

Do you know better about this issue or do i need to install the debug packages of SOPE/SOGo/GNUstep?

Thanks in advance

Nicolas FABRE
SOGo 2.0.3, debian squeeze

Le 10/09/2012 12:04, Sven Schwedas a écrit :
Hi,

we've been having problems with one of our address books (others work
fine) for a few days:

1. I can't subscribe:
If I try, the UI adds the address book, but won't show any content, nor
show the subscription after a refresh

localhost - - [10/Sep/2012:11:52:11 GMT] "POST
/SOGo/so/USER1/Contacts/long-uuid/subscribe HTTP/1.1" 204 0/0 0.151 - - 0
localhost - - [10/Sep/2012:11:52:16 GMT] "POST
/SOGo/so/USER2/Contacts/user1_same-long-uuid/view?noframe=1&sort=c_cn&asc=true
HTTP/1.1" 404 208/0 0.215 - - 0

2. I can't copy the address book:
If I (using USER1) ex- and import the address book into an empty one,
the importer just dies:

EXCEPTION: <NSException: 0x1678280> NAME:NSInvalidArgumentException
REASON:GSMutableString(instance) does not recognize count INFO:(nil)

The ldif is about 260KiB big and 10k lines long, not going to manually
check it. Is there some kind of validator?

(SOGo 1.3.18a, but the problem already existed with earlier versions, btw.)




  • Re: [SOGo] Address book problems, Nicolas Fabre, 03/28/2013

Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page