General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


[SOGo] missing data for value at index 0


Chronological Thread 
  • From: Arnaud LE NORCY < >
  • To:
  • Subject: [SOGo] missing data for value at index 0
  • Date: Fri, 26 Apr 2013 11:53:11 +0200

Hello,

I regularly get this message "missing data for value at index X" in my SOGo log..

my configuration is :
authentication CAS
OpenLDAP
sogo 2.0.5 with postgresql 9.1.9-1
debian 7 up to date


for example, I get this message when I try to backup a user :

$ /usr/sbin/sogo-tool backup out-put-directory john


logs are :

Apr 25 18:24:08 sogo-tool [11620]: <0x0x1d5f510[SOGoCache]> Cache cleanup interval set every 300.000000 seconds
Apr 25 18:24:08 sogo-tool [11620]: <0x0x1d5f510[SOGoCache]> Using host(s) '127.0.0.1' as server(s)
2013-04-25 18:24:08.683 sogo-tool[11620] PostgreSQL72 connection established: <0x0x1daa140[PGConnection]:  connection=0x0x1be4780>
2013-04-25 18:24:08.684 sogo-tool[11620] PostgreSQL72 channel 0x0x1b9b030 opened (connection=<0x0x1daa140[PGConnection]:  connection=0x0x1be4780>)
2013-04-25 18:24:08.684 sogo-tool[11620] PG0x0x1b9b030 SQL: SELECT c_path FROM sogo_folder_info WHERE c_path1 = 'Users' AND c_path2 = 'john'
2013-04-25 18:24:08.687 sogo-tool[11620] PG0x0x1b9b030 SQL: SELECT c_folder_id, c_path, c_location, c_quick_location, c_acl_location, c_folder_type FROM sogo_folder_info WHERE c_path1 = 'Users' AND c_path2 = 'john' AND c_path3 = 'Calendar' AND c_path4 = 'personal'
2013-04-25 18:24:08.689 sogo-tool[11620] PG0x0x1b9b030 SQL: SELECT c_name, c_content FROM sogojohn0010086f5c3 WHERE (c_deleted != 1 OR c_deleted IS NULL)
Apr 25 18:24:08 sogo-tool [11620]: <<0x0x1eb9980[GCSFolder]>>D releasing channel: <0x0x1b9b030[PostgreSQL72Channel]: connection=<0x0x1daa140[PGConnection]:  connection=0x0x1be4780>>
2013-04-25 18:24:08.691 sogo-tool[11620] PG0x0x1b9b030 SQL: SELECT c_foldername FROM sogo_folder_info WHERE c_path = '/Users/john/Calendar/personal'
2013-04-25 18:24:08.692 sogo-tool[11620] PG0x0x1b9b030 SQL: SELECT c_uid, c_object, c_role FROM sogojohn0010086f5c3_acl
Apr 25 18:24:08 sogo-tool [11620]: <<0x0x1eb9980[GCSFolder]>>D releasing channel: <0x0x1b9b030[PostgreSQL72Channel]: connection=<0x0x1daa140[PGConnection]:  connection=0x0x1be4780>>
Apr 25 18:24:08 sogo-tool [11620]: <0x0x1ecc090[NGLdapConnection]> Using ldap_init (deprecated) for LDAP host:port vega.mydomain.fr:389
2013-04-25 18:24:08.698 sogo-tool[11620] -[NGLdapConnection _searchAtBaseDN:qualifier:attributes:scope:]: search with at base `; filter  for attrs
2013-04-25 18:24:08.699 sogo-tool[11620] -[NGLdapConnection _searchAtBaseDN:qualifier:attributes:scope:]: search with at base  filter  for attrs
2013-04-25 18:24:08.710 sogo-tool[11620] missing data for value at index 0
2013-04-25 18:24:08.711 sogo-tool[11620] missing data for value at index 1
2013-04-25 18:24:08.711 sogo-tool[11620] missing data for value at index 2
2013-04-25 18:24:08.713 sogo-tool[11620] PG0x0x1b9b030 SQL: SELECT c_defaults FROM sogo_user_profile WHERE c_uid = 'john'


grep "c_" out-put-directory/john
c_cn: John Martin
c_name: jmartin
c_uid: jmartin
c_emails: ">


perhaps "missing data" is about c_object, c_role and c_content?


i enabled verbose logging :
  • GCSFolderDebugEnabled
  • GCSFolderStoreDebugEnabled
  • LDAPDebugEnabled
  • MySQL4DebugEnabled
  • NGImap4DisableIMAP4Pooling
  • OCSFolderManagerSQLDebugEnabled
  • PGDebugEnabled
  • SOGoDebugRequests
  • SOGoMailKeepDraftsAfterSend
  • SOGoUIxDebugEnabled
  • SoDebugObjectTraversal
  • SoSecurityManagerDebugEnabled
  • WODontZipResponse
  • WODebugZipResponse

actually, without verbose logging, I only get this :

Apr 25 18:24:08 sogo-tool [11620]: <0x0x1d5f510[SOGoCache]> Cache cleanup interval set every 300.000000 seconds
Apr 25 18:24:08 sogo-tool [11620]: <0x0x1d5f510[SOGoCache]> Using host(s) '127.0.0.1' as server(s)
2013-04-25 18:24:08.710 sogo-tool[11620] missing data for value at index 0
2013-04-25 18:24:08.711 sogo-tool[11620] missing data for value at index 1
2013-04-25 18:24:08.711 sogo-tool[11620] missing data for value at index 2


thanks


  • [SOGo] missing data for value at index 0, Arnaud LE NORCY, 04/26/2013

Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page