General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


Re: [SOGo] SOGo does not start with 2 SOGoUserSources


Chronological Thread 
  • From: Christian Mack < >
  • To:
  • Subject: Re: [SOGo] SOGo does not start with 2 SOGoUserSources
  • Date: Wed, 15 Jan 2014 13:39:06 +0100

Hello Cedric Perrot


Am 2014-01-14 20:44, schrieb Cedric Perrot:
>
> I am having an issue with installing groups. As soon as I add an
> additional user source sogo doesn’t start up.
>
> As soon as I add the second source with type = ldap; sogo fails to start.
>
> I am not getting any logs in /var/log/sogo/sogo.log
>
> Can anyone help?
>
>
> This is my SOGoUserSources:
>
> SOGoUserSources = (
> {
> CNFieldName = displayName;
> IDFieldName = cn;
> MailFieldNames = (
> mail,
> otherMailbox
> );
> SearchFieldNames = (
> sn,
> sAMAccountName,
> mail,
> otherMailbox,
> displayName,
> title
> );
> UIDFieldName = mailNickName;
> baseDN = "cn=users,dc=pesto,dc=net";
> bindDN = "cn=administrator,cn=users,dc=pesto,dc=net";
> bindFields = (
> mailNickname
> );
> bindPassword = xxxxxxx;
> canAuthenticate = YES;
> displayName = "Shared Addresses";
> hostname = "127.0.0.1:389";
> id = samba;
> isAddressBook = YES;
> mapping = {
> mozillasecondemail =
> otherMailbox;
> mozillaworkurl = wWWHomePage;
> nsaimid = sAMAccountName;
> street = streetAddress;
> };
> },
< cut >

Try instead with:
mapping = {
mozillasecondemail = ("otherMailbox",
"mozillasecondemail");
mozillaworkurl = ("wWWHomePage", "mozillaworkurl");
nsaimid = ("sAMAccountName", "nsaimid");
street = ("streetAddress", "street");
};


Kind regards,
Christian Mack

--
Christian Mack
Gruppe Informationsdienste
Rechenzentrum Universität Konstanz



Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page