General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


[SOGo] HTML emails bodies are empty


Chronological Thread 
  • From: Danté Bell < >
  • To: " " < >
  • Subject: [SOGo] HTML emails bodies are empty
  • Date: Mon, 03 Feb 2014 16:09:25 -0500
  • Organization: Cocoa.Net, Inc

Hi,

If I send text emails, everything is fine.

But, if I compose HTML emails, it looks like the email body is empty,
but the headers are intact and the emails are indeed received.

Here's the dump of one of the emails from the originators .Sent folder
(also, why is this in .Sent, not in Sent (w/o the .)????): Notice the
<html></html> near the end.

cat 1391461253.M733209P11061.openchangedev.sfpi-test.com,S=782,W=805:2,S
User-Agent: SOGoMail 2.1.2
X-Forward: 192.168.4.222
MIME-Version: 1.0
from: "DanteBell" <DanteBell@sfpi-test.local>
subject: HTML Email
message-id: <fae-52f00380-b-ace8f90@35644917>
to: "JohnDoe Account" <JohnDoe@sfpi-test.local>
content-type: multipart/alternative;
boundary="----=_=-_OpenGroupware_org_NGMime-4014-1391461253.606799-0------"
date: Mon, 03 Feb 2014 21:00:53 +0000

------=_=-_OpenGroupware_org_NGMime-4014-1391461253.606799-0------
content-type: text/plain; charset=utf-8
content-length: 0
content-transfer-encoding: 7bit


------=_=-_OpenGroupware_org_NGMime-4014-1391461253.606799-0------
content-type: text/html; charset=utf-8
content-length: 13
content-transfer-encoding: 7bit

<html></html>
------=_=-_OpenGroupware_org_NGMime-4014-1391461253.606799-0--------

Not sure what to look at here -



Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page