General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


Re: [SOGo] ActiveSync problem


Chronological Thread 
  • From: Martin Rabl < >
  • To: " " < >
  • Subject: Re: [SOGo] ActiveSync problem
  • Date: Tue, 25 Feb 2014 17:00:47 +0100

Did you enable the ProxyPass in SOGo. Conf for Apache?


---
Martin Rabl

Am 25.02.2014 um 16:12 schrieb Szládovics Péter < >:

2014-02-25 14:03 keltezéssel, Szládovics Péter írta:
2014-02-25 13:32 keltezéssel, Christian Mack írta:
Hello Szládovics Péter

Am 2014-02-25 11:14, schrieb Szládovics Péter:
I set up the new activesync connector and test it. The contacts and
calendar sync is working fine, but I have connection problems in my AS
client (Android/4.0.3-EAS-1.3).
I don't see any email in any folder, but I can send - when I try it was
success and arrived to recipient and appeared in SOGo web interface in
sent folder, but not in the phone.

What is the problem?

In the sogo.log this lines appears:
2014-02-25 11:12:41.116 sogod[6761] -[WEClientCapabilities
initWithRequest:]: Unknown WebClient: user-agent='Android/4.0.3-EAS-1.3'

If it is a problem, how can I resolve it?

Is it related to this bug?
http://www.sogo.nu/bugs/view.php?id=2609

I have NSInvalidArgumentException lines in my logfile too. So, probably.

When I use PHP-Push-2, then the https://<myserver>/Microsoft-Server-ActiveSync/ link get the http auth user/password. When I try to use the SOGo Active sync, that link give me an error:

An error occurred during object publishing

reason for HTTP error unknown


Is it normal?
I tried some original exchange server too, and they also got user/password http auth in the browser.



Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page