General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


Re: [SOGo] Improper installation: No language locale found


Chronological Thread 
  • From: "Masood Azizi" < >
  • To:
  • Subject: Re: [SOGo] Improper installation: No language locale found
  • Date: Wed, 26 Feb 2014 13:35:33 +0100

This is the output of $ locale:
LANG=en_US.UTF-8
LANGUAGE=
LC_CTYPE="en_US.UTF-8"
LC_NUMERIC=de_DE.UTF-8
LC_TIME=de_DE.UTF-8
LC_COLLATE="en_US.UTF-8"
LC_MONETARY=de_DE.UTF-8
LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"
LC_PAPER=de_DE.UTF-8
LC_NAME=de_DE.UTF-8
LC_ADDRESS=de_DE.UTF-8
LC_TELEPHONE=de_DE.UTF-8
LC_MEASUREMENT=de_DE.UTF-8
LC_IDENTIFICATION=de_DE.UTF-8
LC_ALL=

I also ran locale-gen, but the problem still exists.
I think it has even affected the timing of sogo. In calendar, event times are
messed up.

Thanks,


On Wednesday, February 26, 2014 12:45 CET, Sven Schwedas
< >
wrote:

> On 2014-02-26 11:58, Masood wrote:
> > After upgrading the Ubuntu server version from 10.4 to 12.4, I am
> > continuously
> > receiving this alarm message in my inbox every one second!
> > "sogo-ealarms-notify[7976] File NSUserDefaults.m: 685. In +[NSUserDefaults
> > standardUserDefaults] Improper installation: No language locale found"
> > Could you please tell me what's the problem and how can I get rid of these
> > thousands of emails everyday in my inbox?!
>
> What's the output of "locale" and did you run locale-gen (as root) after
> upgrading?
>
> --
> Mit freundlichen Grüßen, / Best Regards,
> Sven Schwedas
> Systemadministrator
> TAO Beratungs- und Management GmbH | Lendplatz 45 | A - 8020 Graz
> Mail/XMPP:
>
> | +43 (0)680 301 7167
> http://software.tao.at
>






Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page