General discussion on installation and configuration of SOGo

Text archives Help


Re: [SOGo] Login problem.


Chronological Thread 
  • From: "Albert Shih" ( ) < >
  • To: Albert Shih < >
  • Subject: Re: [SOGo] Login problem.
  • Date: Wed, 4 Jul 2018 12:26:38 +0200
  • Dmarc-filter: OpenDMARC Filter v1.2.0 mail.inverse.ca A009F10E0F7A

Le 29/06/2018 à 09:00:43+0200, Albert Shih a écrit
> Hi,
>
> After we switch to sogo4 and our mailserver, it's working for everyone
> except...one account.
>
> This account work fine with thunderbird, but with sogo after succeful login
>
> Jun 29 07:29:52 sogod [25412]: SOGoRootPage successful login from
> '127.0.0.1' for user 'XXX' - expire = -1 grace = -1
> Jun 29 07:29:53 sogod [25418]: 127.0.0.1 "GET /SOGo/XXX HTTP/1.1" 302 0/0
> 0.005 - - 0
> Jun 29 07:29:53 sogod [25418]: 127.0.0.1 "GET /SOGo/XXX/view HTTP/1.1" 302
> 0/0 0.008 - - 0
> Jun 29 07:29:53 sogod [25418]: 127.0.0.1 "GET /SOGo/so/XXX/Mail HTTP/1.1"
> 302 0/0 0.004 - - 0
> Jun 29 07:29:53 sogod [25418]: 127.0.0.1 "GET /SOGo/so/XXX/Mail/view
> HTTP/1.1" 501 0/0 0.088 - - 0
>
> the sogo page are blank (and not they are no other log in sogo.log) with
> HTTP ERROR 501, the URL stuck with
>
> https.../SOGO/so/XXX/Mail/view
>
> and don't switch to
>
> SOGo/so/XXX/Mail/view#!/Mail/0/INBOX
>
> as normaly.
>
> Anyone have idea ?

Wou wou ? Anyone have a idea for this problem ?

Regards
--
Albert SHIH
DIO bâtiment 15
Observatoire de Paris
xmpp:

Heure local/Local time:
Wed Jul 4 12:25:12 CEST 2018


  • Re: [SOGo] Login problem., Albert Shih, 07/04/2018

Archive powered by MHonArc 2.6.18.

Top of page